Aanplanten en groeiplaatsinrichting

Boomverzorging Vande Kerckhove

Boomverzorging Vande Kerckhove is uw specialist voor het aanplanten van bomen, en de groeiplaatsinrichting. Dankzij onze expertise zorgen we ervoor dat uw bomen op een correcte en duurzame manier aangeplant worden. Het ontbreken van de nodige groeiruimte is vaak een van de grootste problemen waar bomen mee te kampen krijgen. Ook de inhoudelijke inrichting van de groeiplaats is heel belangrijk. Een gebrek aan zuurstof, bodemverdichting door samengedrukte aarde, te weinig of te veel water en slecht plantgoed in de omgeving kunnen in een later stadium voor veel problemen zorgen.

Advies van een gespecialiseerde boomverzorger

Indien u er aan denkt om een boom te planten, dan contacteert u ons best voor advies. Het is belangrijk dat er bij bouwwerkzaamheden op voorhand plaats wordt ingetekend voor de boom.  vraagt veel ervaring en technische kennis om een boom op een correcte en duurzame manier aan te planten.

Naast het creëren van een goede groeiplaats, is het ook belangrijk om de bomen op een correcte manier te verankeren. Er kan gekozen worden tussen onder -en bovengrondse verankering.

Boomverzorging Vande Kerckhove Boomverzorging Vande Kerckhove Boomverzorging Vande Kerckhove Boomverzorging Vande Kerckhove