Snoeien van bomen

etw

Boomverzorging Vandekerckhove is uw specialist voor het snoeien en onderhouden van bomen. Wij snoeien, verzorgen en onderhouden uw boom op een duurzame manier, met aandacht de soort, de groeiplaatsinrichting, de periode in het jaar en de levensfase van uw boom.

Snoeien, onderhoudssnoei en kroonverzorging

Onder snoeien zijn verschillende technieken te onderscheiden naargelang fase van de boom. Wij snoeien uw boom op een correcte en duurzame manier, zowel in de jeugdfase, de volwassen fase en de aftakelingsfase. Op die manier garanderen wij uw boom van een uitstekende vitaliteit, en kan u dus kosten op langere termijn uitsparen.

De begeleidingssnoei na het aanplanten van een jonge boom begeleidt uw boom doorheen de eerste jaren totdat hij zijn ideale vorm heeft.

Een doorgedreven snoei is doorgaans af te raden bij volwassen bomen, op enkele uitzonderingen na. De onderhoudssnoei in de volwassen fase is wel nodig bij vormbomen, fruitbomen en na stormen of schade. Ook bij een slechte boomsoortkeuze en een ingrijpende slechte snoei in het verleden zal de onderhoudssnoei nodig blijven.

Wanneer de boom zich in zijn aftakelingsfase bevindt, dan spitsten wij ons toe op kroonverzorging. Door het verwijderen van dood hout en het uitlichten van de kroon zorgen wij ervoor dat uw boom een gezonde oude dag beleeft. Als European Tree Worker beschikken wij ook over de nodige klimtechnieken en het materiaal om moeilijke plaatsen te bereiken. Op die manier kan u alvast de kosten van een hoogtewerker uitsparen. 

Boomverzorging Vande Kerckhove Boomverzorging Vande Kerckhove Boomverzorging Vande Kerckhove Boomverzorging Vande Kerckhove Boomverzorging Vande Kerckhove Boomverzorging Vande Kerckhove Boomverzorging Vande Kerckhove Boomverzorging Vande Kerckhove Boomverzorging Vande Kerckhove Boomverzorging Vande Kerckhove Boomverzorging Vande Kerckhove Boomverzorging Vande Kerckhove Boomverzorging Vande Kerckhove Boomverzorging Vande Kerckhove Boomverzorging Vande Kerckhove Boomverzorging Vande Kerckhove Boomverzorging Vande Kerckhove Boomverzorging Vande Kerckhove Boomverzorging Vande Kerckhove Boomverzorging Vande Kerckhove