European Tree Worker (ETW)

Boomverzorging Vande Kerckhove is in het bezit van het ETW certificaat.

etw

Het certificaat van European Tree Worker (ETW) is de toonaangevende standaard binnen Europa, en staat garant voor een uitstekende theoretische kennis en deskundige techniek. Met een ETW boomverzorger kan u rekenen op de beste zorgen en het beste advies voor uw bomen.

Een European Tree Worker is een boomverzorger die het ETW-certificaat heeft behaald. Hij heeft de kennis en de capaciteit om bomen vakkundig aan te planten, te verzorgen, te snoeien, te ontmantelen en te vellen. Om het certificaat ETW te behalen moet de kandidaat zijn vakbekwaamheid aantonen in een examen dat onder de supervisie van de European Arboricultural Council (EAC) staat. Hij of zij moet slagen in drie theoretische en drie praktische examenonderdelen: een mondeling en een schriftelijk examen, een examen soortenkennis, twee praktijksimulaties en een praktische test waarbij boven in de kruin moet gesnoeid worden.

Het ETW-certificaat bewijst de praktische en theoretische kennis van de boomverzorger, en staat garant voor de beste service voor uw boom.

Boomverzorging is een vak voor specialisten. Steeds meer overheidsdiensten stellen ETW als eerste vereiste bij werken aan en rond bomen, niet alleen voor snoeiwerken, maar ook voor boomveiligheidscontroles en de bescherming van bomen tijdens werken. Wanneer u met een boomverzorger werkt die in het bezit is van het ETW certificaat, dan kan u rekenen op expertise van de bovenste plank.

Lees meer over dit certificaat op:

http://www.bomenbeterbeheren.org/
http://www.eac-arboriculture.com/eac-intro.aspx

Onze filosofie: uw boom op de beste manier te beheren

Bij boomverzorging Vande Kerckhove gaan we prat op een deskundige aanpak, volgens de regels van de kunst. Een boom is een levend organisme, en zal altijd reageren bij ingrijpende veranderingen. Wij streven naar een service waarbij de boom zo weinig mogelijk hinder ondervindt, en op een positieve en duurzame manier zal reageren op de behandeling. Wij gaan steeds op zoek naar de juiste oplossing op langere termijn, op die manier behoudt de boom zijn vitaliteit zonder dat daar nog veel ingrijpen voor nodig is, wat u op langere termijn ook veel geld uitspaart.

Neem een kijkje op onze dienstenpagina en ontdek hoe wij te werk gaan. 

Boomverzorging Vande Kerckhove Boomverzorging Vande Kerckhove Boomverzorging Vande Kerckhove